Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Важна информация за пътуващите през Май и Юни14 Май 2020 г.
ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯТ ГРАФИК

Съобразно въведеното на 13.03.2020 г. извънредно положение в Република България с цел ограничаване разпространението на коронавируса в страната, бихме желали да Ви информираме, че от 14.03.2020 г. до 14.06.2020 г. офисите ни ще бъдат затворени за работа с клиенти на място. В този период продължаваме да сме на Ваше разположение на познатите телефони и e-mail адреси, които ще откриете в раздел "Контакти" в нашата WEB страница.  Не забравяйте, че в такива ситуации паниката е най-лошият ни враг - нека проявим търпение, здрав разум и самодисциплина. Сигурни сме, че съвсем скоро ще преодолеем тази трудност и ще се завърнем към нормалното ни ежедневие!  В тази връзка още веднъж апелираме да бъдете търпеливи и да не отказвате прибързано Вашите резервации! Нека заедно да проследим ситуацията и да не допускаме грешката да вземаме необмислени решения в най-напрегнатия момент!

СТАНОВИЩЕ ОТНОСНО ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ТА "Турс Клуб Елада" приема следните промени във връзка с извънредното положение на територията на Република България, въведено с решение на МС от 13.03.2020 за срок от 60 дни, считано от датата на приемането му, чиято цел е ограничаване разпространението на COVID-19 в нашата страна. Екипът на агенцията, спазва стриктно и напълно подркепя приетите мерки за ограничаване на разпространяването на вируса и молим всички Вас да приемете мерките насериозно. Само от нас самите зависи решаването на този проблем и излизането максимално бързо от тази никак нелека ситуация. Приоритет за нас винаги е било здравето и сигурността на нашите туристи, във връзка с което към момента не изпълняваме туристически програми до всички страни с повишен риск, включени в списъка на МВнР:
www.mfa.bg/upload/51301/Table-All-16032020-20%2000.docx

С оглед многото въпроси и запитвания какво се случва с пътуванията в бъдещ период, можем да заявим следното:

Вариант 1. Всички пътувания за периода от 01.04 до 15.06.2020 г. могат да бъдат пренасочени за конкретни дати във втората половина на текущия сезон или анулирани, а сумите прехвърлени по други програми с дата на пътуване до 15.12.2021 г., по които туроператор е „Турс Клуб Елада“ ООД. В първия случай извършваме актуализация на вече съществуващите договори между нас и клиентите, а при избор на втория вариант изготвяме анекс към съответния договор за туристически пакет или договора за извършване на туристическа услуга и анулираме текущата резервация без възможност за последващото й възстановяване при същите ценови условия.

2. За пътуванията с дата на настаняване след 16.06 ще следим динамичната обстановка и ще реагираме своевременно, като към момента за анулации от страна на клиентите по този тип резервации прилагаме условията за ранни записвания – точка 5.5.6 от ОУ към договорите за  туристически пакет и точка 5.3.6 от ОУ към договорите за извършване на туристическа услуга – хотелско настаняване.

Следим динамичната обстановка и ще реагираме своевременно при промяна на сроковете и условията. В зависимост от ситуацията, гореизложените условия могат да бъдат променяни, за което ще Ви информираме на момента. Молим всички Вас да запазите спокойствие и да не прибягвате до прибързани анулации.

Гр. София
14.05.2020
всички новини ›

Текущи предложения

Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах