Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Важна информация за пътуващите през Май и Юни14 Май 2020 г.
ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯТ ГРАФИК

Съобразно въведеното на 13.03.2020 г. извънредно положение в Република България с цел ограничаване разпространението на коронавируса в страната, бихме желали да Ви информираме, че от 14.03.2020 г. до 14.06.2020 г. офисите ни ще бъдат затворени за работа с клиенти на място. В този период продължаваме да сме на Ваше разположение на познатите телефони и e-mail адреси, които ще откриете в раздел "Контакти" в нашата WEB страница.  Не забравяйте, че в такива ситуации паниката е най-лошият ни враг - нека проявим търпение, здрав разум и самодисциплина. Сигурни сме, че съвсем скоро ще преодолеем тази трудност и ще се завърнем към нормалното ни ежедневие!  В тази връзка още веднъж апелираме да бъдете търпеливи и да не отказвате прибързано Вашите резервации! Нека заедно да проследим ситуацията и да не допускаме грешката да вземаме необмислени решения в най-напрегнатия момент!

СТАНОВИЩЕ ОТНОСНО ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ТА "Турс Клуб Елада" приема следните промени във връзка с извънредното положение на територията на Република България, въведено с решение на МС от 13.03.2020 за срок от 60 дни, считано от датата на приемането му, чиято цел е ограничаване разпространението на COVID-19 в нашата страна. Екипът на агенцията, спазва стриктно и напълно подркепя приетите мерки за ограничаване на разпространяването на вируса и молим всички Вас да приемете мерките насериозно. Само от нас самите зависи решаването на този проблем и излизането максимално бързо от тази никак нелека ситуация. Приоритет за нас винаги е било здравето и сигурността на нашите туристи, във връзка с което към момента не изпълняваме туристически програми до всички страни с повишен риск, включени в списъка на МВнР:
www.mfa.bg/upload/51301/Table-All-16032020-20%2000.docx

С оглед многото въпроси и запитвания какво се случва с пътуванията в бъдещ период, можем да заявим следното:

Вариант 1. Всички пътувания за периода от 01.04 до 15.06.2020 г. могат да бъдат пренасочени за конкретни дати във втората половина на текущия сезон или анулирани, а сумите прехвърлени по други програми с дата на пътуване до 15.12.2021 г., по които туроператор е „Турс Клуб Елада“ ООД. В първия случай извършваме актуализация на вече съществуващите договори между нас и клиентите, а при избор на втория вариант изготвяме анекс към съответния договор за туристически пакет или договора за извършване на туристическа услуга и анулираме текущата резервация без възможност за последващото й възстановяване при същите ценови условия.

2. За пътуванията с дата на настаняване след 16.06 ще следим динамичната обстановка и ще реагираме своевременно, като към момента за анулации от страна на клиентите по този тип резервации прилагаме условията за ранни записвания – точка 5.5.6 от ОУ към договорите за  туристически пакет и точка 5.3.6 от ОУ към договорите за извършване на туристическа услуга – хотелско настаняване.

Следим динамичната обстановка и ще реагираме своевременно при промяна на сроковете и условията. В зависимост от ситуацията, гореизложените условия могат да бъдат променяни, за което ще Ви информираме на момента. Молим всички Вас да запазите спокойствие и да не прибягвате до прибързани анулации.

Гр. София
14.05.2020
всички новини ›

Текущи предложения

Новини и Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
Европейски фонд за регионално развитие
“Турс Клуб Елада ” ООД oсъществява проект BG16RFOP002-2.092-..... по процедура „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Проектъте се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 68 491.37 лева, от които 58 217.66 лв. европейскои 10 273.71 лв. национално финансиране.

Проект и главна цел: Проект BG16RFOP002-2.095-1002 - „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”е краен бенефициент и изпълнител на проект по процедура „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”. Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оборотен капитал за предприятието, засегнати от временните противоепидемични мерки, постигане на положителен ефект за преодоляване на икомически последствия от пандемията COVID-19 и запазване на дейността. Бенефициент: Турс Клуб Елада ООД. Обща стойност: 23 624.47 лв. от които 20 080.80 лв европейско и и 3543.67 лв. национално съфинансиране. Начало: 05.03.2021 г. Край: 05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах