Вашата оценка 3.96 от 42 гласа

За нас

Туристическа агенция "Турс Клуб Елада" е създадена през 2001 година. Първоначално фирмата е създадена като българо-гръцко дружество с основна цел да предложи на своите клиенти най-добрите оферти за българи по гръцките курорти. След време фирмата разширява дейността си, като започва предлагането на туристически пакети и за страни като Турция, Сърбия, Македония, Италия, Франция и цяла Европа, както и пакети на наши партньори в страните от арабския свят и Доминиканската република. Към момента "Турс Клуб Елада" ООД се е наложила като предпочитан туроператор за почивки в курортите на Турция – Анталия, Айвалък, Кушадасъ, Дидим, Мармарис и Бодрум. Също така при нас можете да намерите самолетни програми за Тунис, Египет, Дубай, Шри Ланка, Малдиви и много други!

Екипът на "Турс Клуб Елада" ООД се състои от професионалисти с богат опит, благодарение на което фирмата е изградила имидж на коректен партньор, желан при изпълнението на задачи, изискващи координация на уменията на разнообразни звена в сферата на туристическото обслужване.

С работата си "Турс Клуб Елада" ООД цели да предложи най-високо ниво на обслужване на своите клиенти и партньори. Екскурзиите и уикенд програмите на фирмата са сред най-предпочитаните, благодарение на високото си качество и добро обслужване на туристите.

Фирмата притежава лиценз за извършване на турагентска дейност № 05617, лиценз за туроператор № PK-01-6600 и има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора" в ЗАД “ЛЕВ ИНС” от 30.03.2021 г. до 29.03.2022 г. за обща застрахователна стойност в размер на 125 000 лв.

 

Текущи предложения

Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах