Вашата оценка 5.00 от 19 гласа

Почивки в Алания

Представяме на Вашето внимание нашите програми за почивка в Алания, Анталия с организиран и собствен транспорт.

Всяко посещение на град Алания и заобикалящите го курортни селища е съпроводено с букет от положителни емоции – без значение дали сте почитатели на историята, археологията, красивите природни пейзажи, шопинга или забавленията. Едни от най-популярните сред българските туристи хотелски комплекси се намират именно на територията на курортите Окурджалар, Авсаллар, Тюрклер, Паяллар и Конаклъ.

В зависимост от Вашите предпочитания можете да изберете програма с чартърен полет от България до Анталия, някоя от автобусните ни програми с гарантирано отпътуване от София, Пловдив, Варна и Бургас или да резервирате само хотелско настаняване, в случай че предпочитате да пътувате с Ваш личен транспорт.

В нашите програми ще откриете богата палитра от подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване и гарантирани дати на пътуване от средата на април до средата на октомври!

И не на последно място – предлагаме гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията, в която за съжаление все още се намираме, така че никой да не бъде ощетен при евентуална невъзможност за осъществяване на пътуването, породена от затворени граници и наложени карантини!Текущи предложения

Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах