Вашата оценка 4.14 от 35 гласа

Почивки в Бодрум

Представяме на Вашето внимание нашите програми за почивка в Бодрум с организиран и собствен транспорт.

Бодрум е един от най-очарователните градове в югозападната част на Егейска Турция, често сравняван с гръцките курортни селища поради неговия специфичен архитектурен облик. Малките бели двуетажни къщички и старите вятърни мелници, разположени на малък хълм, недалеч от бодрумското пристанище, до голяма степен пресъздават атмосферата на гръцкия остров Санторини. Нека обаче не забравяме, че курортната зона на Бодрум включва не само градската част и съседните няколко залива, а цял полуостров, обсипан с малки курортни селца и хотели за всеки джоб и вкус. През последните години в района на Бодрум бяха построени едни от най-луксозните хотели на Егейска Турция, високо ценени от нашите туристи заради отличното обслужване, модерната база и не на последно място – спиращите дъха природни пейзажи, от които са заобиколени.

В зависимост от Вашите предпочитания можете да изберете някоя от автобусните ни програми с тръгване от София, Пловдив и Димитровград или да резервирате само хотелско настаняване, в случай че предпочитате да пътувате с Ваш личен транспорт.

В нашите програми ще откриете богата палитра от подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване и гарантирани дати на пътуване от средата на април до средата на октомври!

И не на последно място – предлагаме гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията, в която за съжаление все още се намираме, така че никой да не бъде ощетен при евентуална невъзможност за осъществяване на пътуването, породена от затворени граници и наложени карантини!
 Текущи предложения

Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах