Вашата оценка 4.51 от 33 гласа

Почивки в Мармарис

Представяме на Вашето внимание нашите програми за почивка в Мармарис с организиран и собствен транспорт.

Мармарис е един от най-красивите турски курорти, съчетаващ очарованието на морето с красотата на вечнозелените планински възвишения, обграждащи от всички страни курортното градче. Тук преминава и условната граница между Егейско море и Средиземно море, въпреки че Мармарис по традиция се причислява към групата на егейските курорти. Обичан от всички, Мармарис е малък и компактен, но изключително атрактивен и слънчев град, в който през активния летен сезон 24 часа в денонощието кипи живот и веселие!

В зависимост от Вашите предпочитания можете да изберете някоя от автобусните ни програми с тръгване от София, Пловдив и Димитровград или да резервирате само хотелско настаняване, в случай че предпочитате да пътувате с Ваш личен транспорт.

В нашите програми ще откриете богата палитра от подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване и гарантирани дати на пътуване от средата на април до средата на октомври!

И не на последно място – предлагаме гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията, в която за съжаление все още се намираме, така че никой да не бъде ощетен при евентуална невъзможност за осъществяване на пътуването, породена от затворени граници и наложени карантини!
 Текущи предложения

Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах