Оценка 0 от 0 гласа

LESSE HOTEL 4*

« Вижте още хотели към тази почивка Вижте още почивки към този хотел »

Почивка на Халкидики - Касандра лято 2021 със собствен транспорт


За хотела

Вид транспорт: Собствен транспорт

Цена на човек за 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Касандра, Гърция

Цена от 19 лв.




Този луксозен 4-звезден хотелски комплекс се намира в живописния курорт Ханиоти, само на 150 метра от плажа. Той предлага три басейна тип лагуна, край които има просторни тераси за слънчеви бани. Осигурени са развлекателни дейности като билярд, тенис на маса и мини голф.

Модерните стаи и суити имат малък кухненски бокс и климатик. Удобствата включват плоскоекранен телевизор със сателитни/кабелни програми, сейф, ютия и дъска за гладене, както и тераса или балкон. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп.

Хотел Lesse е разположен на спокойно място сред градини, заобиколени от гора и маслинови дървета. За по-малките гости на хотела има детска площадка. Допълнителните удобства включват сауна и хидромасажна вана.

Хотел Lesse предлага ястия от а-ла-карт меню и шведска маса. На място има минимаркет, а край басейна Ви очаква бар. Сутрин се предлага закуска на шведска маса. Всяка седмица се организират тематични вечери.

Хотел Lesse е на 700 метра от центъра на Ханиоти, където има много магазини и ресторанти. Разположен само на 1 час с кола от летищата Солун и Македония, хотел Lesse предлага велосипеди и автомобили под наем. Предлага се безплатен паркинг.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8.2 за пътуване за двама.

Ние говорим на вашия език!

Карта:



  • Хотели
  • Програма
Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" с валидност до 24:00 ч. на 29.03.2021 г. и с покритие в размер на 700 000 лв.

Оферта № П437

Новини и Статии

Абонирайте се за нашите специални предложения
Европейски фонд за регионално развитие
“Турс Клуб Елада ” ООД oсъществява проект BG16RFOP002-2.092-..... по процедура „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Проектъте се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 68 491.37 лева, от които 58 217.66 лв. европейскои 10 273.71 лв. национално финансиране.

Проект и главна цел: Проект BG16RFOP002-2.095-1002 - „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”е краен бенефициент и изпълнител на проект по процедура „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”. Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оборотен капитал за предприятието, засегнати от временните противоепидемични мерки, постигане на положителен ефект за преодоляване на икомически последствия от пандемията COVID-19 и запазване на дейността. Бенефициент: Турс Клуб Елада ООД. Обща стойност: 23 624.47 лв. от които 20 080.80 лв европейско и и 3543.67 лв. национално съфинансиране. Начало: 05.03.2021 г. Край: 05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност




* Уважаеми клиенти, публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно поради динамиката на ценообразуване да са допуснати неточности. Информация съгласно чл. 80 от Закона за Туризма може да получите в нашите офиси или оторизираните агенти.